Uw winkelmandje is leeg.

Voor 17.00 besteld?

Volgende werkdag in huis!

Gratis verzending!

Binnen Nederland & België

Klantenservice

Tel: 072 512 11 14

Mijn account

Inloggen

Ervaringen van anderen

E Smoking

Sinds kort de Electronische sigaret van E Smoking en dat bevalt g…

Lees meer

e-smoker

De e-smoker vind ik heel prettig in het gebruik en de navullingen…

Lees meer

verzending

Snelle verzending.

Alles bekijken

Ervaring toevoegen

E-sigaret

Met de E-sigaret rookt u zonder tabak

Het roken van sigaretten en tabak wordt elk jaar duurder gemaakt om mensen er toe te bewegen met deze gewoonte te stoppen. Sinds een aantal jaren kunt u echter kiezen voor de elektronische sigaret. Hiermee krijgt u het echte rokersgevoel zonder dat er tabak aan te pas komt. De E-sigaret wordt dan ook niet voor niets het gezonde alternatief voor de roker genoemd. Behalve het gezondheidsaspect, heeft de E-sigaret nog een groot voordeel; de prijs. Door over te stappen op de elektronische sigaret, maakt u het roken voor uzelf namelijk ook nog eens veel goedkoper. E-sigaretten zijn te koop bij E-smoking. Wij zijn het grootste bedrijf van Nederland en leveren aan talloze tabakszaken. U kunt natuurlijk ook online bestellen, alle bestellingen worden de volgende werkdag al afgeleverd.

De niet van echt te onderscheiden E-Smoking Premium

Als u uw ongezonde levenswijze wilt veranderen maar de gezelligheid en ontspanning die het roken biedt niet wilt missen, is de E-sigaret van E-smoking het beste alternatief. Bij het roken van de E-sigaret inhaleert u op dezelfde manier als bij een sigaret en ademt u ook rook uit. Deze rook bestaat echter uit waterdamp. In tegenstelling tot een reguliere sigaret, bevat de rook die u via de E-sigaret inhaleert en uitademt dus geen teer en andere schadelijke stoffen. Door het ontstaan van 'echte rook' geeft het roken van de elektronische sigaret dezelfde ervaring als wanneer u een ouderwetse sigaret opsteekt. Vanzelfsprekend hoeft u de E-sigaret niet te ontbranden met een aansteker of lucifer. De beleving die dit gezondere roken geeft, is op alle andere punten echter vergelijkbaar met het rookgenot dat gewone sigaretten geven.

Als u overstapt op de E-Smoking Premium dan:

• Betaalt u zich niet blauw aan sigaretten;
• Geniet u van gezelligheid zónder gezondheidsschade*;
• Rookt u een elektrische sigaret die niet van echt te onderscheiden is;
• Kunt u roken eventueel eenvoudig afbouwen.

* Bij patronen zonder nicotine. Nicotine heeft een negatief effect op hart- en bloedvaten. 

Het roken geheel naar uw smaak

Elektronische sigaretten hebben nog een groot voordeel en dat is dat u zelf de smaak ervan kunt bepalen. Een E-sigaret bestaat uit een batterij, een verstuiver en een vulling. Met de batterij wordt de verstuiver verwarmd, waardoor de waterdamp vrijkomt. Onze elektronische sigaret beschikt over een ledlampje, dat oplicht als u inhaleert. Dit maakt het roken ervan nog natuurgetrouwer. De vulling van de E-sigaret is verantwoordelijk voor de smaak die u ervaart. E-smoking verkoopt patronen in de varianten tabak, chocolade, menthol, vanille en koffie. Afgezien daarvan heeft u bij ons ook de keuze uit vullingen of patronen met nicotine in een bepaalde sterkte of geheel zonder nicotine. Op die manier wordt het roken met een E-sigaret niet alleen gezonder voor u en uw omgeving, maar kunt u desgewenst ook de stof die het roken verslavend maakt uitbannen.