Uw winkelmandje is leeg.

Voor 17.00 besteld?

Volgende werkdag in huis!

Gratis verzending!

Binnen Nederland & België

Klantenservice

Tel: 072 512 11 14

Elektrische sigaret

De Elektrische sigaret; een revolutie in roken

U wilt minder gaan roken of zelfs helemaal stoppen, maar het lukt niet? E-Smoking biedt uitkomst. Met een elektrische sigaret krijgt u enkel nicotine en enkele smaakstoffen binnen. Geen teer en geen andere schadelijke stoffen. Stoppen is dus helemaal niet nodig!

Dankzij E-Smoking:
• Betaalt u zich niet blauw aan sigaretten;
• Geniet u van gezelligheid zónder gezondheidsschade*;
• Rookt u een elektrische sigaret die niet van echt te onderscheiden is;
• Kunt u roken eventueel eenvoudig afbouwen.
* Bij patronen zonder nicotine. Nicotine heeft een negatief effect op hart- en bloedvaten. 

Waarom stoppen met roken?
Roken, het houdt al jaren de gemoederen bezig. Zo rond de jaarwisseling nemen honderdduizenden rokers weer het voornemen op zich om helemaal te stoppen. Misschien heeft u zich ook wel eens in die positie bevonden. Dan weet u als geen ander dat het lastig is om te stoppen. Vaak lukt het nog wel enkele weken, maar op een feestje of familiebijeenkomst bent u al gauw de klos. Daar waar veel mensen en gezelligheid zijn gaan de sigaretten al snel van hand tot hand. Als u weleens gestopt bent, overweegt te stoppen met roken of uw eigen rookgedrag een probleem vindt, dan biedt E-Smoking u met elektrisch roken een unieke oplossing. Stoppen is dankzij E-Smoking niet meer nodig, met de elektrische sigaret kunt u gewoon blijven roken!

De nadelen van roken en dus de redenen om ermee te stoppen liggen voor de hand. Tabak bevat nogal wat schadelijke stoffen die de gezondheid flink kunnen schaden. Ook is het niet bepaald goedkoop. Iedere roker staat er weleens bij stil hoeveel hij per maand kwijt is aan sigaretten. In veel gevallen een behoorlijk bedrag waarmee u veel leuke dingen had kunnen doen. Enfin, deze overwegingen zijn waarschijnlijk niet nieuw voor u. Wat ongetwijfeld wel nieuw is voor u is een mogelijkheid om afscheid te nemen van al deze nadelen zonder te hoeven stoppen met roken.

Nooit meer worstelen met roken dankzij de elektrische sigaret

E-Smoking geeft u de mogelijkheid om uw rookgewoonten helemaal in eigen hand te nemen. U bepaalt zelf of u wilt roken en hoeveel u wilt roken. Niet steeds naar de winkel moeten om daar geconfronteerd te worden met een prijs voor sigaretten die alweer is gestegen. Nooit meer vertwijfeld kijken naar een voorlichtingscampagne waarin u geconfronteerd wordt met de ernstige gevolgen van tabak. Gewoon lekker op uw gemak genieten van een risicoloze, gecertificeerde elektrische sigaret die niet van echt te onderscheiden is. Wij bieden bovendien volop keuze in zaken als de hoeveelheid nicotine en smaakstoffen, maar ook in verschillende smaken. Bij E-Smoking heeft u nóg meer keuze dan in een tabakszaak. 

De voordelen van bestellen bij E-Smoking

Als u overstapt op de elektrische sigaret van E-Smoking profiteert u van vele voordelen die uniek zijn voor E-Smoking en die geen enkele andere elektrische sigaret u biedt:

• De elektrische sigaret wordt binnen één dag geleverd
• Landelijk dekkend netwerk van verkooppunten
• Oplopende klantenkorting;
• Alleen maar gecertificeerde producten;
• Een jaar lang garantie.