Uw winkelmandje is leeg.

Voor 17.00 besteld?

Volgende werkdag in huis!

Gratis verzending!

Binnen Nederland & België

Klantenservice

Tel: 072 512 11 14

Mijn account

Inloggen

Ervaringen van anderen

E Smoking

Sinds kort de Electronische sigaret van E Smoking en dat bevalt g…

Lees meer

e-smoker

De e-smoker vind ik heel prettig in het gebruik en de navullingen…

Lees meer

verzending

Snelle verzending.

Alles bekijken

Ervaring toevoegen

Elektronische Sigaret

De nieuwe manier van roken

De elektronische sigaret (of elektrische sigaret) voelt en smaakt als een echte sigaret en ziet er ook zo uit. Het verschil? Met de e-sigaret inhaleert u waterdamp, aangevuld met smaakstoffen. Zo kunt u gewoon blijven roken, maar dan zonder nadelige gevolgen voor uw gezondheid en omgeving. Nog niet bekend met het nieuwe roken? Het filmpje hierboven geeft alle belangrijke informatie.

De voordelen:

- Geen teer en andere gifstoffen in uw longen
- Geen tabak, dus geen rooklucht in kleding en huis
- Passief meeroken is verleden tijd
- Elektronisch roken is goedkoper

Bent u al jarenlang een verstokt roker? Dan kunt u ook kiezen voor elektronische sigaretten die nicotine bevatten. U heeft dan geen last van ontwenningsverschijnselen en kunt zelfs geleidelijk aan overstappen op e-sigaretten zonder nicotine. Weg met die vieze nicotinekauwgom en kleverige nicotinepleisters. Vanaf nu hoeft u helemaal niet te stoppen met roken. Stap over op de elektronische sigaret van E-Smoking en ontdek dat genieten van roken nog steeds kan. Zonder moeite en zonder bezwaren.

Binnen roken met de e-sigaret

Heeft u er ook tabak van om steeds in weer en wind naar buiten te moeten voor een sigaret? Nu het antirookbeleid verder wordt aangescherpt, staan rokers steeds vaker op straat. 
Gelukkig laat E-Smoking u niet in de kou staan. Hoezo, rookverbod? Een elektronische sigaret kunt u gewoon binnen roken, overal en altijd. De waterdampen van deze e-sigaret zijn immers onschadelijk en niet hinderlijk voor uw medemens. Met een elektronische sigaret zit u er voortaan warmpjes bij, in restaurants, op kantoor, in de trein; overal!

De beste elektronische sigaret

Er zijn veel soorten e-sigaretten op de markt. Bij E-Smoking, Nederlands grootste leverancier van elektronische sigaretten, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze E-Smoking Premium is nauwelijks van echt te onderscheiden: hij is net zo lang en zwaar als een echte sigaret en produceert extra veel damp. Uiteraard zijn onze producten CE-gecertificeerd. 

Ons zeer complete basispakket bevat de volgende onderdelen:
- 6 verschillende patronen van de reguliere tabakssmaak
- 2 batterijen
- USB lader
- wandlader
- handleiding

Onze uitstekende service zorgt al jaren voor zeer tevreden klanten. Zo krijgt u een schriftelijke garantie van 1 jaar op de elektronische sigaret en leveren wij altijd de volgende werkdag al (ook in België!). Vaste klanten kunnen bovendien rekenen op extra voordeel, oplopend tot een korting van 20%. Het roken van een elektronische sigaret is dan al snel goedkoper dan de aanschaf van tabak. Wilt u ook profiteren van een sigaret die beter is voor uw gezondheid? Stap dan vandaag nog over op E-Smoking Premium.