Uw winkelmandje is leeg.

Voor 17.00 besteld?

Volgende werkdag in huis!

Gratis verzending!

Binnen Nederland & België

Klantenservice

Tel: 072 512 11 14

Informatie over de elektronische sigaret

E-Smoking Electronische sigaret (e-sigaret)


De Elektronische Sigaret

De elektronische sigaret is de nieuwste uitvinding op het gebied van rookwaren. De E-sigaret is uitgevonden in China en ondertussen doorontwikkeld naar een model welke nauwelijks van een echte sigaret te onderscheiden is. Uiteraard is onze E-Smoking Premium CE en ROHS gecertificeerd. Het overstappen op de elektronische sigaret is gemakkelijk, u houdt immers de gewoonte van roken in stand. U kunt daarbij onze sigaretten bestellen met of zonder nicotine. Als u kiest voor patronen met nicotine, gaat het overstappen van de normale sigaret op onze e-sigaret gemakkelijker. De stof die u lichamelijk verslaafd houdt is namelijk nicotine, en op deze wijze ervaart u dus geen ontwenningsverschijnselen.
 

Hoe werkt de elektronische sigaret?

Wanneer u elektronisch rookt, krijgt u alleen waterdamp (de “rook”), enkele smaakstoffen en eventueel nicotine binnen.
De sigaret geeft bij elke inhalering damp af, welke u na inhalatie weer uitblaast. Op deze manier wordt regulier roken zeer waarheidsgetrouw nagebootst.
 

Waarom zou ik bij E-Smoking bestellen?

E-Smoking is de grootste en betrouwbaarste leverancier van elektronische sigaretten op de markt, dit bereiken wij onder andere door het volgende:

* Uiterst snelle levering (24 uur bij iDeal, Paypal of Creditcard)
* CE-gecertificeerde e-sigaret
* Voordelige levering van patronen
* Gebruiksaanwijzing
* Schriftelijke garantie van één jaar
* Telefonische helpdesk
* Landelijk dekkend netwerk van winkels
 

Beste sigaret op de markt

In 2013 hebben wij de E-Smoking Premium op de markt gebracht, veruit de beste e-sigaret verkrijgbaar. De E-Smoking Premium meet 8.2 centimeter en is daarmee even lang als een normale sigaret. De E-Smoking Premium produceert daarnaast extra veel damp, waardoor de sigaret natuurlijker aanvoelt in gebruik. In tegenstelling tot de E-Smoking Ultra (inmiddels niet meer verkrijgbaar) werkt de E-Smoking Premium niet meer met losse atomizers (verdampers) maar bevat elk patroon een nieuwe verdamper. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent een goede dampproductie (tot 45% meer dan de E-Smoking Ultra).
 

Onderdelen en werking

De E-Smoking Premium werkt met patronen die elk een eigen verdamper ingebouwd heeft, waardoor de e-sigaret uit maar 2 onderdelen bestaat; het patroon en de batterij. Zodra u het patroon op de batterij schroeft is de e-sigaret klaar voor gebruik.
 

Patronen

Patronen zijn de navullingen voor de E-Smoking Premium, en bevatten allemaal een eigen atomizer (verdamper). De patronen zijn te bestellen in 5 smaken, elk in 4 sterktes (Regulier, Menthol, Koffie, Vanille en chocolade. Allen in Hoog, Laag, Middel en zonder nicotine).
 

Waar kunt u de E-sigaretten kopen?

U kunt de E-Smoking Premium via onze webshop bestellen. Deze wordt de volgende werkdag al bij u afgeleverd!
U kunt de e-sigaret ook kopen bij één van onze winkels. Via verkoopadressen zoekt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde.
 

Wanneer kan ik de E-sigaret niet gebruiken?

E-sigaretten met nicotine mogen niet worden gebruikt door kinderen en zwangere vrouwen. Raadpleeg bij twijfel uw arts vóór u een e-sigaret aanschaft.
 

Wat krijg ik geleverd als ik een E-Smoking Premium bestel? 

Elk basispakket Premium bevat de volgende artikelen:

v 6 patronen (2 Hoog, 2 Middel, 1 Laag, 1 zonder nicotine, reguliere tabakssmaak)
v 2 oplaadbare lithium Batterijen
v 1 Oplader 110/240 volt
v 1 USB oplader
v 1 Nederlandse handleiding